Uw kwaliteitsgarantie

Houden van functioneringsgesprekken

Inleiding

Het houden van een functioneringsgesprek op regelmatige basis, is essentieel voor de groei van uw medewerkers en uw bedrijf. Maar hoe begin je daar nu aan? Welke onderwerpen bespreek je? En hoe zorg je dat de medewerker na het gesprek gemotiveerd en met goede doelstellingen aan de slag gaat? In deze opleiding geven we tricks en tips mee voor het houden van functioneringsgesprekken. De deelnemers leren gesprekken houden die zinvol zijn, zowel voor de groei van de werknemers als van de leidinggevende. We geven tevens de laatste evoluties en inzichten mee rond functioneringsgesprekken. En we maken ook nog wat tijd om te oefenen aan de hand van een aantal eigen cases.

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor leidinggevenden die zich willen bekwamen of bijscholen in het geven van functioneringsgesprekken met hun medewerkers.

Wanneer er wordt gekozen om deze opleiding in company te geven, kan deze deels worden aangepast aan de doelstellingen binnen uw bedrijfscultuur.

Duur van de opleiding

Deze opleiding wordt aangeboden in één module van 4u.

Programma

4 uur durende opleiding met de volgende onderwerpen (theorie).

  • Wat is een functioneringsgesprek?
  • Tips en tricks bij het houden van een functioneringsgesprek.
  • Wat zijn goede doelstellingen met betrekking tot de groei van uw medewerkers?
  • Wat zijn de motiverende factoren voor uw medewerkers?
  • Bespreking en oefenen van eigen praktische cases.

Extra informatie

Maximum 15 deelnemers.

Deze opleiding wordt zowel in open aanbod als in company aangeboden. Voor het open aanbod, raadpleegt u onze kalender. Wenst u de opleiding in-company te organiseren, neem vrijblijvend contact op met ORA Academy op 056/42.40.42 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.