Uw kwaliteitsgarantie

Voorstelling

• ORA Management

ORA Management werd in 2011 opgericht door Olivier Ramont. Het consultancy bedrijf staat in eerste instantie in voor deskundig advies en pragmatische begeleiding op de werkvloer op het vlak van arbeidsanalyse, preventie-, kwaliteits- en milieubeleid.
Daarenboven stond ORA Management vanuit hun dagelijkse ervaring op de werkvloer ook in voor diverse opleidingen met betrekking tot veiligheid, kwaliteit of milieu.

• ORA Academy

Door de steeds groter wordende vraag naar deze praktijkgerichte opleidingen gegeven door docenten vanuit het werkveld en om de borging van de kwaliteit te kunnen behouden, werd in 2017 ORA Academy opgericht. Kwaliteit, service, flexibiliteit en vertrouwen zijn ook hier de bouwstenen van ons bedrijf.

Principe

• Training by doing

ORA Academy wil de klant niet enkel verrijken met hun theoretische kennis maar vooral de jarenlange praktijkervaring men hen delen. Je hoeft er niet altijd veel woorden aan vuil te maken, wij leggen de focus op “het doen”, met vallen en opstaan. Hierdoor kan je als klant met de opgedane kennis onmiddellijk aan de slag op de werkvloer. Vaak horen wij dat mensen tijdens een opleiding hun kostbare tijd hebben verdaan, wij staan garant dat je tevreden naar huis gaat.

Erkeningen

ORA Academy is een dienstverlener van de KMO portefeuille en tevens erkend voor diverse sectorfondsen (bouw, voeding, metaal, textiel, …) waardoor je aanzienlijke subsidies terugkrijgt bij het volgen van een opleiding door een werknemer van jouw bedrijf.

Maak gebruik van de KMO-Portefeuille :

  • 30% van de opleidingskost wordt door de Vlaamse overheid betaald.
  • Erkenning KMO - Portefeuille: DV.O227975

Er zijn ook nog bijkomende subsidies mogelijk via jullie sectorfonds, vraag vrijblijvend bijkomende info bij ons.ORA Academy behaalde eveneens het Q-for kwaliteitslabel.